Titkár: Goodman Gábor

1974-ben születtem Sopronban. Munkám és egyben a hobbim a tervezés és lakberendezés, szaktanácsadás. Fiatal korom óta, ahogy lehetőségem adódik, a természetet választom kikapcsolódásra. Családommal együtt szeretjük a tájakat felfedezni, így nagy öröm számunkra, ha ismeretlen helyekre juthatunk el hétről-hétre. A felfedezői szlogent mi is osztjuk, hogy „járt utat a járatlanért mindig add fel!”

Elnökségi tag: Fellerné Horváth Terézia

Páli születésű vagyok, családommal 1994 óta élek Sopronban. Jelenleg a kereskedelemben dolgozom. Az egyesülettel 2013-ban találkoztam először, majd Karcsiék megismertettek a vasalt utakkal is, melyek a kedvenc túraprogramommá váltak. Örülök hogy vidám túratársakkal rendszeresen csodaszép helyeken járhatunk!

Elnökségi tag: Lőrincz-Véger Gábor

1958-ban születtem Miskolcon, gyermekkori élményem volt a Bükk hegységben való gyakori túrázás. Azonban mihelyst módom nyílt rá, visszatértem arra a vidékre, ahonnan a szüleim is származnak. Szakfordítói munkám mellett fontosnak tartom a természetjárást, a test karbantartását is. Nagy szenvedélyem a biciklizés, de a szép erdei, hegyi túrák is élményt jelentenek számomra.

Elnökségi tag:  Sztehló Károly

1958-ban születtem Sopronban, Fertőrákos erdők ölelésében lévő részén cseperedtem fel, és a természet szeretete és tisztelete mélyen belém ivódott. 2023-ban elvégeztem az MTSZ Bronzjelvényes Túravezető tanfolyamát. A Soproni Hegység, a Kőszegi hegység, az Alpok, Tómalom és a Fertő-tó csodálatos tájai lehetőséget nyújtanak a gyalogos és kerékpáros túrázásra. Nagy örömömre a hétvégéken az egyesületi barátaimmal együtt csodálhatjuk a természeti szépségeket és a kulturális örökségeket, amelyeket ezen vidékek kínálnak.

Örökös korelnök: Bakó Ferenc (Feri bácsi)

Egy évvel az Osztrák-Magyar Monarchia feloszlása előtt 1917-ben születtem. Katonai pályafutásom során először katonazenészként szolgáltam, az erdélyi, a felvidéki és a délvidéki bevonulásnál. Az oroszországi fronton 1943 októberében pénzügyesként szolgáltam, majd a 6-dik rohamszakasz parancsnokaként megsebesültem,így visszakerültem Magyarországra. Hat hónapos kórházi kezelésem alatt ismerkedtem meg feleségemmel. 60 éves boldog házasságunk gyümölcseként, született 5 gyermekünk, 10 unokánk és 16 dédunokánk. Feleségemmel volt egy mondásunk „Szabadidőt a szabadban…” és a mai napig ennek a szellemében élek, minden nap sétálok, amely heti 20-30 km-t jelent.