Következő túráink
Kedves túratársak!

A mai napon kaptam meg a Magyar Természetjáró Szövetség által kiadott közleményt, mely a 2020. november 11-én 0:00-kor hatályba lépő kormányrendelet alapján, a szervezett túrázásra vonatkozik!

Idézet a levélből!

"2020. november 11-én 0:00-kor érvénybe lépett hazánkban a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) számú Kormányrendelet.

Az egyelőre 2020. december 11-ig érvényben lévő korlátozások nemcsak a Magyar Természetjáró Szövetséget, hanem tagszervezeteinek tevékenységét, valamint a kirándulókat és túrázókat is érintik.

A kormányrendelet értelmében nem szervezhetünk sporteseményeket (például túraverseny, teljesítménytúra) és egyesületi rendezvényeket (pl. emléktúra, munkatúra, programsorozat, tábor stb.) sem, továbbá tilos nyilvános helyen csoportosulni, rendezvényt szervezni, azaz erdőn, mezőn sem túrázhatunk szervezetten, csoportosan!"

Tekintettel az új kormányrendelet ránk vonatkozó szabályozására, december 11-ig nem áll módunkban csoportos túrákat szervezni! :(

Természetesen egyénileg vagy a családdal tudtok a természetben sétálni, és tegyétek is, hiszen még mindig ez a leg "sterilebb" közeg a mostani helyzetben!

Kívánok mindenkinek jó egészséget!

Üdvözlettel!
Péntek KárolyTúrabotos Természetjáró Klub © Minden jog fenntartva!